Från glasskiosk till pop up-bokhandel

På Storgatan i Växjö finns en liten glasskiosk som den här tiden på året ser ut att sakna uppmärksamheten den fick under sommaren. Vi har därför tillsammans med Sofi Poulsen bestämt oss för att ge den en ny högsäsong genom att förvandla den till en liten bokkiosk!

Vi kommer att erbjuda besökande bokmalar i alla åldrar en mumsig bokbuffé med allt från folktroinspirerad skräck till rymdäventyr.

För att besökarna ska få en upplevelse som de känner igen sig i kommer vi att sätta upp bokmenyer där det framgår vilka böcker det finns att välja bland. I bokkiosken hittas också en eldsjäl som mer än gärna hjälper besökaren att hitta något som passar just dig.

Bokkiosken kommer att ha öppet under dessa tider:

  • Lördagen 26 januari kl. 11-15
  • Lördagen 2 februari kl. 11-15
  • Lördagen 9 februari kl. 11-15
  • Lördagen 16 februari kl. 11-15
  • Lördagen 23 februari kl. 11-15

 

Om du har gett ut en eller flera böcker som du tycker ska vara med i bokkioskens utbud, är du välkommen att skicka ett mejl med titel, författare och ditt f-pris* till oss. Mejla till info@andravarldar.se eller till info@sofipoulsen.se.

 

*F-pris är det priset du vill att bokkiosken betalar till dig per såld bok.