Andra Världar intar Bokmässan i Göteborg 28 sep – 1 okt 2017

Nu på torsdag drar äntligen Bok- och Biblioteksmässan igång igen i Göteborg och givetvis kommer Andra Världar att vara där – på samma plats i Fantastikgränden som förra året!

Det nya året bjuder även på några nyheter:

* Utställarna i Fantastikgränden har gått samman om en antologi som innehåller över 200 sidor noveller och smakprov från böcker. Antologin heter Viskningar från Fantastikgränd och delas ut GRATIS! Andra Världar representeras av Aengelns novell Ödeland.

* Nytt för i år är också att Anna och Pernilla kommer att göra ett par gästinhopp på annat håll. Fredag kl. 18.00 ska Anna moderera ett författarsamtal med Henrik Fexeus och Anna Arvidsson på Trappscenen på Stadsbiblioteket och på lördag förmiddag kl. 10.30 kommer både Anna och Pernilla att vara med i en panel om Politiken i fantastiken tillsammans med Anna Jacobsson Lund och Marcus Olausson. Därefter finns det möjlighet att sitta kvar för ytterligare en panel om vad som lockar vuxna läsare till ungdomsfantastiken kl. 11.00.

* På tal om gästinhopp, Andra Världar har i år bjudit in författarna Jhedron Luckspar och Faramond Frie! Böckerna kommer att finnas på plats i montern under hela mässan men författarna själva dyker upp på lördag eftermiddag.

  • Jhedron rör sig i sina intergalaxiska världar där han skapar poetiskt vackra science fiction-sagor med starka (och ofta … hrm … dråpliga) inslag av ond bråd död.
  • Faramond skriver filosofisk dark fantasy och har även gett sig på något av en steampunkig space opera.

Vill du vara säker på att träffa just din favorit bland författarna hittar du deras signeringstider här!

 

Pernilla Lindgren kl. 12.30-13.30

Harriet Dumont kl. 13.30-14.30.

Mikael Strömberg kl. 14.30-15.30.

Gästförfattaren Jhedron Luckspar kl. 15.30-16.30.

Gästförfattaren Faramond Frie kl. 16.30-17.30.