Andra Världar i upplösningstillstånd!

Sydvästen har fått en exklusiv intervju med förläggarna på fantastikförlaget Andra Världar AB, som går skilda vägar nu i helgen.
Det är för jävligt”, konstaterar Aengeln Englund.
Jag har fått nog!” säger Jakkin Wiss.
Aldrig mer!” säger Anna Vintersvärd.

Sydvästen fick på omvägar höra om att förläggarna på Andra Världar AB går skilda vägar redan nu i helgen. Kan ni kommentera?
Aengeln Englund och Anna Vintersvärd bara suckar men Jakkin Wiss tar en klunk kaffe innan han svarar: ”Vi insåg att det var det enda vi kunde göra.”

Men vad är det som har hänt?
”Frågan är snarare vad som inte hänt!” utbrister Aengeln Englund. ”Det är spelkonventet LinCon i Linköping och årets stora SF-kongress KonTur 2017 i Uppsala. Samtidigt! Men vi har inte en enda teleporter. Det är för jävligt!”

Betyder det här att det finns hopp om en återförening?
”Återförening? Vad snackar du om?” säger Jakkin Wiss. ”Nu räcker det väl ändå med såna där click baits. Jag har fått nog! Självklart håller vi ihop!”
”Ja, exakt! Vi har redan haft typ 30 år av att inte få jobba ihop och kramas med varann innan vi träffades för fyra år sedan. Vet du hur det är att inte känna de här två? Aldrig mer!” säger Anna Vintersvärd med eftertryck och kastar sig i famnen på sina kollegor.