Andra Världar på Kronobergs Bokmässa

På lördag den 19 november, kl 10-16, är det än en gång dags för Kronobergs BokmässaVäxjö Stadsbibliotek. Det här är nionde året som mässan hålls, och även om Andra Världar inte varit med mer än två av åren, så har Aengeln stått där sedan 2011. Vi har säkra källor på att han har enormt bekväma skor och inte är ett dugg trött ännu.

I år kommer vi att bland annat ha med oss Pernilla Lindgrens trilogi om Alvhilda, en urban fantasy med undertoner av skräck som drar inspiration från våra nordiska folkväsen. Den avslutande delen, Alvhilda – Sökandet, släpptes nu i höst och knyter ihop berättelsen.

Dessutom kommer du kunna få tag på Mikael Strömbergs ungdomsskräckis Sattyg, som precis belönats med 5/5 stjärnor hos Fear Not The Dark.

Naturligtvis kommer även den andra delen i Jakkin Wiss serie om Dagronien, Skuggornas Folk att finnas till försäljning. Det kan helt enkelt bli en perfekt mässa för dig som vill fylla julstrumpan med äventyr och fantastiska berättelser… eller för dig som hellre stoppar kol i julstrumpan och behåller böckerna för dig själv.

Andra Världar kommer att hålla till i den runda delen längst in i biblioteket där vi bland annat hänger med Sofi Poulsen som kommer att sälja sina barnböcker Sagan om prinsen & prinsessan och lite om draken också och Sagan om prinsen & prinsessan och den vilda frukosten.