Manusstopp 2016

Kära författare och aspiranter runt om i världen,
vi är otroligt stolta över att ni vill lägga era manus och förhoppningar om att sälja era själar till oss i våra händer. Vi älskar det ständiga sökandet efter de där berättelserna som kastar sig över oss och aldrig släpper taget!

Därför är det med stor sorg vi nu måste utlysa manusstopp för 2016. Det innebär att alla manus som på ett eller annat sätt ändå råkar smyga sig in i inkorgen från och med nu kommer att lämnas olästa. (Undantaget är givetvis superhjältenovellerna som har deadline i slutet av februari!)

När det blir dags att åter öppna dammluckorna och dyka ner i nya sagor och historier kommer vi givetvis att slå på stora djungeltrumman igen. Till dess önskar vi alla fantastiska berättelser och deras skapare all lycka till vilka andra vägar de än tar för att finna sina läsare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *