Slutsåld på förlaget!

ivarjeangtag_hires

För sju månader sedan kulminerade 15 novellförfattares hårda slit i releasen av den oscarianska steampunkantologin “I varje ångetag” och vi fick då äntligen träffa många av dem som hållit förlagets inkorg varm och arbetsgruppen på helspänn!
Sedan dess har boken tagits emot med öppen famn och fått många positiva recensioner. Läsare har hittat nya favoritnoveller och de har både störts och berörts av innehållet.


Jag är imponerad av det arbete alla medverkande författare har lagt ner. Det är med stolthet jag står som redaktör för antologin med alla dess vackra, grova, nervkittlande, skrikande och fantastiska berättelser.

Så det är nu med stor glädje, och kanske med ett uns av vemod, som jag kan meddela att “I varje ångetag” är slut på förlaget! Eftersom det är en begränsad upplaga betyder det att de allra sista exemplar som går att få tag i finns hos Science Fiction Bokhandeln eller på de vanliga nätbokhandlarna Adlibris eller Bokus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *